Diplomering

Fjärilarna fladdrar runt som yra höns i magen, hjärtat bankar och det är nära på att jag börjar hyperventilera. kan det vara så att det börja sjunka in nu. att det faktiskt är dags för diplomering i morgon och tre dagar framåt. tänk vad man kan stressa upp sig själv, när man sitter hemma själv och försöker banka in 10 olika böckers kunskap samtidigt. HELVETE. 

det finns så mycket om och tänk om bakom allt detta också. Men i stället ska jag se framåt vara positiv och göra mitt allra bästa.

Lycka till ALLA i morgon och de kommande dagarna. Nu kör vi! ;)


Home sweet Home!

Hemma! det känns bra, riktigt bra! synd bara att det är en kort visit.. men nu är det inte lång tid kvar i skolan. närmare bestämt två veckor. Sen blir det till att fira. förhoppningsvis. annars blir det till att dränka sorgerna över en misslyckad diplomering. men men. den som lever får se.

men nu är det full fokusering på i morgon med intervju och ridning. håll tummarna!

tack o hej! 


Stockholm i mitt hjärta ....

Ja, i morgon bär det av till storstaden igen. Som jag har längtat. även om det lir en kortis på riktigt så ska det bli skönt att komma hem. Håll tummarna för mig på torsdag, jag hoppas hoppas det går vägen. mycket tunga stenar skulle falla från axlarna då. tänt ett helt år av jobb med ett yrke som jag vill jobba med och som jag är utbildad i. fantastiskt. helt enkelt underbart. :)

nu duscha, packa det sista, ringa min bättre hälft och sedan gå och knoppa!

PEACE!! Ps. Madde du är helt enkelt bäst. vet inte riktigt hur jag skall kunna tacka dig för allt!



Godkänt!

Uppridningen i både Dressyr och Hoppning är nu avklarade och genomförda. Dressyren gick helt okej för att vara oss och hoppningen gick bättre än vad jag nånsin hade vågat hoppats på! jag red och han hoppade. HELA BANAN UTAN STOPP! helt otroligt underbart. back on track så att säga! lite bilder för att summera.

Tanken var vi ska i alla fall skulle se snygga ut även om det inte gick jätte bra. Dalle är ju söt i alla fall..!

 



Dressyren! vitt schabrak, vita ridbyxor och fin stövlarna så klart!



Hoppningen!
(ser ni matchningen med grått schabrak, grå lindor och grå Benskydd?)



SÖT Dallisen.



;)


10 minuter kvar.

Snart, Snart får jag gå hem, ut i spöregnet och gå till bussen som inte kommer förens kl 22. kul. tack du i himlen som bestämmer allt. Eller nåt.

Jag vet att jag kanske inte ska klaga det finns dem som har det värre. Men jag känner för att gnälla lite en stund. mest irriterad är jag nog över att jag inte kan se finalmatchen i hockey VM. Finland vs. Sverige. förstå den!! men jag får stadiga uppdateringar om 0-0 fortfarande. efter 1:a perioden.

HEJJA HEJJA SVERIGE!!

(Hm, ja jag har konverterat, förlåt Finland..)


Och där har mina tio minuter gått och det är dags att gå hem! wohoo!

Booring...

Jag jobbar. Om ni undrar. jag är hemskt motiverad till detta.

Le, se glad ut och var trevlig. det är det enda jag behöver tänka på just nu. typ. samt att slå in rätt belopp i kassan, ge rätt mängd pengar tillbaka, samt ta emot rätt mängd pengar. oj oj. Det är myckt nu.

Peace.

jobb.

Ja, det mest ultimata är kankse inte att blogga när man står på jobbet.. men är man uttråkad till max så har man inte mycket att välja mellan. speciellt inte när manstår framför en dator hela tiden.

Jag har inte jobabt på så länge nu så jag hade nästan glömt bort hur grymt tråkigt jag tycker att det är. jag är van vid att det händer saker hela tiden, att man får röra på sig, och inte bara stå och glo på kassabilden. nej tur att jag utbildar mig till ridlärare och inte till ett jobb där man får sitta hela dagarna och göra smma saker.

Jag ser så grymt fram emot sommaren! Midsommarfirande i Motala och sedan nästan direkt till borlänge för att gå på PEACE & LOVE!! Med finaste lellan! att vi har lite olika spelnings prioteringar löser vi på plats helt enkelt. men i toppen på min lista ligger:

30 seconds to mars
Kings of leon
the strokes
volbeat
Håkan ellström
Mando diao
Bad religion
journey
Petter
M.fl.

Det är helt klart sjukt många bra band! och jag har inte ens nämt en bråkdel!

Så borlänge!: Here we come!!!




Storstädning

Jag har nu storstädat hela lägenheten pga att pappa och hans fru kommer i morgon. jag förstår inte varför jag nästan känner mig nervös.. Men antagligen beror det på att jag inte träffar honom alltför ofta och för att han aldrig har varit och hälsat på mig förut. Jag är lite rädd för vad han skall tycka och hur helgen skall gå och kännas. jag har nte den absolut bästa relationen med min far. Men jag är samtidigt ganska exalterad över att han faktiskt ska komma och hälsa på. Det värmer på nåt konstigt dett. Han är ändå min pappa.

ångesten för diplomering och uppridningen har börjat göra sig påmind och jag känner mig grymt nervös. jag har ingen aning om hur detta ska gå och jag har så mycket i huvudet att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. det är så mycket måsten hela tiden. jag måste ta tag i lite skolsaker, jag måste försöka söka jobb.

sedan är det allt det andra runtomkring. jag skall snart flytta till johan, lämna allt i Motala min lägenhet och M&M. som har hjälpt mig grymt mycket. jag kommer att sakna min lägenhet. Allt kommer inte att vara mitt längre utan det blir vårt. Det är så mycket som skall fixas och ordnas med att det bara kryper i kroppen och det känns i bland som att jag bara vill dra täcket över huvudet och inte kliva upp inom en snar framtid och hoppas på att allt löser sig själv. Mig i ett nötskal med andra ord.

Nej nu tror jag att jag ska sova, om det går.

PEACE.

En liten bild bara för nostalgins skull. Heddan, jag saknar iden på Åland.

Trött och irriterad.

Jag är trött, irriterad, sur och grinig.

Detta är ingen bra kombination om jag får säga det själv. Dags att krypa in under täcket i min ensamhet (förutom katten) och sova av mig det. helvetes helvete. ni vet det är en sån där känsla av att om man bara kunde skrika och vråla och kasta saker omkring sig så skulle allt bli lite lättare.

men nu kan jag varken skrika och vråla elelr slå på nåt. så det får bli vid ett senare tillfälle helt enkelt.


Efter en helg..

ännu en hekg har passerat.. förstår inte vart de tar vägen nånstans. ena stunden är det fredag och nästa söndag kväll.

Gårdags kvällen spenderades på harrys som hade sommarpremiär med att ha öppnat upp på hela uteserveringen också. rolig kväll och ett antal öl slank ner i magen + en och annan cider. Det har varit en lite annorlunda helg med lite meck och strul hit och dit samt två sjukhus besök för att hälsa på M då hon precis har opererats. stakarn, det kan inte vara roligt att ligga där och stirra upp i taket hela dagarna..

I morgon är det dags för allvaret igen --> skola. 5 veckor kvar nu så det är bara att kämpa på. sedan blir det flytt för både mig och den lille kissekatten tillbaka till stockholm, tillbaka till goa vänner och till mitt hjärta så klart!

Puss & Godnatt.         

RSS 2.0