Bye Bye Motala.

Så, hemma vid köksbordet i Fruängen. det är saker överallt, lådor, papperspåsar, kläder, skor, hyllor.. ja allt. precis överallt.

Men efter att ha gått upp och ner för trappor av olika slag hela dagen så orkar jag faktiskt inte ens börja fundera på att överväga att börja plock upp och ställa undan och sätta ihop saker. eh, ne. speciellt inte efetr en helg som denna!

Lägenheten i Motala är rensad och skinande ren. i alla fall så gott det gick. det var med en liten liten klump i magen när jag såg mig runt en sista gång, stängde dörren och satte nyckeln i låste för sista gången, tog den vanliga pinnen utanför porten i väntan på att få lämna över nycklarna och få åka vidare hem mot stockholm.

Men midsommar blev lika bra som förväntat om inte bätte. många glada människor i fagersberg i fredags.. andra starkare, än andra. men det är väl så det ska vara. sen blev vi bara fyra kvar i går. förutom den där tomten som kom med en nästan full tequila flaska i ena handen och en citron i andra handen. Han skulle bara stanna en timme. när timmen gått gick han. dock lämnade den tomma flaskan på bordet och Lämnade oss fyra helt åt vårat öde, och åkte hem! hm. nåja den flaskan fullföljde sitt syfte. jag som har lovat mig själv att aldrig mer dricka tequila efter en lite smärre incident på harrys dansgolv i Motala.

Men som sagt, Tack alla som medverkade till en glad och trevlig Midsommar!!

Peace! ;)

Foxy + Pontiac

Finns det nåt bättre än när man blir påhoppad i hagen av sina två alldeles egna hästar!? Poppe som kommer fram först och nästan ställer sig på mig i sin iver till att få mig att börja klia på honom under halsen och sticker huvudet i magen på mig och när Foxy upptäcker vem det faktisk är som står där i hagen och kommer framspringandes han också?!



Häst är bäst, helt enkelt.

Stockholm!

I dag är dagen, det är dags att åka hem! Det är med lite blandade känslor som jag lämnar Motala åt sitt öde för att fortsätta vardagen utan mig. Men jag välkomnar huvudstaden med öppna armar. Jag kommer hem.

Gårdags kvällen spenderades så klart på Harrys i Motala. som ett sista avskedsparty. Roligt var det som alltid!

PEACE

Nu då?

Skolan är slut och examen är tagen. Det firades i går med party i Linköping med klassen! och Tusen Tack för en rolig kväll!!

i dag var det alltså sista dagen i skolan och den gick ut på att städa hela KY-stallet, med högtrycks tvätt och med en lätt huvudvärk. fort gick det och lunchen spenderades på venus där 98% av klassen åt en pizza.

Det var faktiskt med lite sorg i hjärtat som jag gick ut ur KY stallet en sista gång och sa hej då till alla i klassen. När man vet att det som har varit inte kommer att hända på samma sätt igen. vi kommer inte att stå i stallet framför withebord tavlan kl 07.45 och bli uppropade. ingen mockning och inget tjafs om vem som ska göra vad osv. i stallet. jag kommer att sakna det lika mycket som jag tycker att det ska bli skönt att slippa plugga.

15 minuter kvar på jobbet sen blir det hem att duscha och sedan Harrys i kväll!!


30 min kvar.

Så snart slipper jag ifrån detta fängelse. det kryper i kroppen och jag bara längtar ut i solen till en välförtjänt öl, grillning och goa vänner.

och snart snart bär det av hem, hem till fina sthlm. det är bara jätte tomt i lägenheten nu, ingen katt då mamma tog henne med sig, snart ingen anneli heller samt att mor tog med sig x antal saker. så nu har det till och med börjat eka.  snyft. min fina lägenhet. så snart är ännu ett kapitel slut och ett nytt börjar.

Jag ser fram emot det!

PEACE.


Dagens händelse i motala..

Måsarna går till attack!

okej, tack för informationen..
(detta stog alltså på correns löpsedel, Motalas tidning)

Lite roligt! :)

Avklarad.

Diplomeringen är över. Gud så skönt. två år av slit är över.

och jag KLARADE DET!!!!. helt otroligt sjukt. ja visst, jag hade en rest.. men den fixar jag i höst v 44..!

Wohooo!

RSS 2.0