Nivå Banan.

Dagen började med att jag sov så sött fram tills klockan var halv 7. Katten med, skall tilläggas. Upp och åkte till skolan i spänd förväntan över den stundade hopplektionen. det skulle bli riktigt roligt att få hoppa lite efter att ha tittat på när lärarna hoppade för KG i går!

En hindrena gick klockrent men i kombinationen började det fela. jag flög och kom efter dalle, eller så hoppade jag "före" men lyckades i alla fall hålla mig kvar på ryggen. sedan var det dags för banan. Kraschlanda först i en oxer med bommar och hinderstöd överallt. ja alltså hästen nitade och jag flög in i hindret. upp igen och hoppa några skutt till.. dags för nästa oxer.. krasch! igen. med bommar och hinderstöd över mig den här gången. BRAA JOBBAT! det enda jag tänke på just då var.. åh nej jag har inte råd med fler avramlingar.. 50 Kr / gång till "godiskassan".

sen har jag bara cjillat. har en lårkaka och en arm som inte riktigt är som den ska. lite svullen på ena sidan av ansiktet.. men men. shit happens. otroligt att man inte slår sig mer. Detta känns bra inför diplomeringen om 5 veckor. 

HALLELUJA! . 



Oskulden tagen..!

Fösta inlägget på en ny blogg och på en ny start av mitt liv. Det betyder att jag lämnar det gamla bakom mig och fortsätter nu vidare utan att se mig över axeln alltför många gånger. Hm, men man ska nog i alla fall komma ihåg alla misstag man har gjort så att man inte gör om dem på nytt.

Så tack och hej och på återseende.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0