kanske dags att gå bra nu.

okej jag måste bara berätta om min fredag jag hade..

skulle åka hem från kumlinge kl 08.45. ställde klockan på 7. snoozade i en halvtimme. vaknar sätter mig upp i sängen känner hur ena ögat är klibbit. fint. ögoninfektion. känner efter lite till, sväljer.. kul, ont i halsen igen.
går upp klär på mig packar det sista och springer upp till vägen för att möta min far. kommer på att jag glömt solglasögonen och får springa tillbaka. (gratis motion tror jag det kallas). möter pappa och åker till båten väl på båten efter ungefär 45 minuter mitt ute på öppet vatten, slår det mig som en blixt från klar himmel. Telefonen. börjar leta frenetiskt i handväskan, i fickorna på tröjan. Fuck. den ligger på stolen vid sängen. Helvete. blev alltså telefonlös på ett litet kick. Braa jobbat.

senare sitter hemma hos pappa och har ätit lunch. jag säger : pappa jag tror vi måste åka snart kl är 12.20 och båten går kl 13.00. Pappa: ja jo det måste vi ju göra. går ner och kör ut bilen ur garaget. alla hoppar in i bilen och åker mot färjan. i rökka rondellen är det tvärstopp! massor av bilar och klockan kryper närmare och närmare 13. kommer insladdandes till hamnen jag hoppar ut ur bilen grabbar tag i väska och är nästan påväg att springa bort till biljettluckorna när jag ser hur färjan lägger ut och börjar backa. Fint. missade båten.

ringer morbror då han ska in till mariehamn senare i dag och ber honom ta med telefonen alltid når tänkte jag där jag stog. då får jag ju telefonen i alla fall. och kan ta nästa båt som går halv 7 i kväll.

tiden därimellan åker jag hem till farmor och fikar, strosar runt i mareihamn och tar en kaffe med P på hans nyöppnade kafé pilsnermackan. väl tillbaka i hamnen kl 18 för att möta morbror. klockan blir tio över och sedan kvart över. möter hans fru som säger att de är försenade för kumlinge färjan är försenad så du hinner nog inte få telefonen. Happ. tänker jag och måste springa till båten i vanlig ordning igen. Suck. fortfarande ingen telefon.

dessutom när jag står i biljettluckan upptäcker jag att jag bara fick en enkelbiljett på dit resan och blir tvungen att köpa en ny utan att ha bokat. tack för den expeditionsavgiften på 5 Euro. biljetten blev dyr.

på båten tänkte jag köpa lite o nyttiga saker och jag tänkte innan jag gik in i taxfreen att jätte bra jag har precis 30 euro så det räcker precis. närj ag ska betala så kostar det 33. HELVETE. jaja gick att betala med kort OCH pengar.

Sedan löper allt på fram tills jag kommer till västerhaninge då kommer inte busshelvetet. fuck. så jag fick gå med min väska och all packning. det lilla jag hade men ändå. sen går det smidigt. hem till mamma, lämnar sakr tillbaka till centrum för att ta bussen ut till min morbror där jag ska hämta saaben. på bussen slutade mitt SL kort att fungera fast den inte skulle gå ut förens två dagar senare. dock fick jag åka med ändå. det tackar jag för.! sedan bara hem för att lägga mig under täcket och oppas på att nästa dag skall gå liiite smidigare.

Tack och godnatt.

RSS 2.0